facebook_pixel
Över fyra år efter lanseringen får The Sims 4 äntligen en förstapersonskamera

Över fyra år efter lanseringen får The Sims 4 äntligen en förstapersonskamera

The Sims-serien är ett verk som först och främst handlar om mänskligt lidande. Om att inte hinna fram till toaletten i tid, om att inte våga duscha för att “någon” placerat duschskåpet mitt i vardagsrummet, och om den desperata kampen för att hitta stegen upp ur poolen trots att den inte längre finns.

Och nu, över fyra år efter lanseringen, får The Sims 4 äntligen ett förstapersonsläge, för de av oss som vill vältra oss i misären från första parkett. Detta avslöjades nämligen under en livestream med utvecklarna hos Maxis, och du kan se ögonblicket när nyheten avslöjades här. Man kan sedan följa med simmen hur länge man vill, vilket förmodligen kommer leda till helt nya insikter om livet som digital människa.

Enligt Maxis inledde förstapersonskameran sitt liv som ett skämt, men utvecklades illa kvickt till en proper feature som kommer rullas ut i och med den nya gratisuppdateringen som släpps nästa veckas tisdag, den 13 november. Några dagar senare, den 16 november, kommer dessutom den nya expansionen Get Famous lanseras, så det blir förhoppningsvis en bra vecka för alla The Sims-fans där ute!

Här är en trailer för The Sims 4: Get Famous.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar