facebook_pixel
Obsidians nästa rollspel kommer presenteras under The Game Awards

Obsidians nästa rollspel kommer presenteras under The Game Awards

Under gårdagen skrev vi om att Geoff Keighley har utlovat “över 10 nya spel” för årets upplaga av The Game Awards, som äger rum den 6 december. Och nu har samme Keighley bekräftat att ett av dem är ett nytt spel av Obsidian Entertainment, i samarbete med Take-Twos “indiebolag” Private Division.

Faktum är att det här samarbetet utannonserades redan i slutet av fjolåret (långt innan Microsoft avslöjade sitt uppköp av Obsidian, med andra ord, så det här specifika projekt har sannolikt inte påverkats) och det är redan känt att utvecklingen leds av de gamla Fallout-veteranerna Tim Cain och Leonard Boyarsky. Obisidan själva har också bekräftat det hela genom en mystisk tweet från igår kväll om “reklam” på deras hemsida, som i själva verket räknar ner till ett “speciellt meddelande av Spacer’s Choice” och “Auntie Cleo’s” under The Game Awards.

Kan vi förvänta oss ett nytt retrofuturistiskt sci-fi-rpg? Här är Keighleys och Obsidians tweets.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar