facebook_pixel
Ny The Sinking City-video visar uppdaterade animationer

Ny The Sinking City-video visar uppdaterade animationer

I tisdags släpptes Cyanide Studios Call of Cthulhu, och även om användaromdömet på Steam är “mestadels positivt” så gör du nog bäst i att vänta på en rea, eftersom Jocke Kilman ansåg att “helheten inte är särskilt skräckinjagande” och nöjde sig med att dela ut blygsamma 58 procent i vår recension.

Således är det upp till Frogwares och The Sinking City att rädda de franskproducerade Lovecraft-tolkningarnas rykte, och nu har man släppt en ny video som visar upp spelets uppdaterade animationer, som förvisso är bättre än tidigare, men inte överdrivet mycket så?

Hur som helst kan du läsa mer om spelets premiss i vår första nyhet om det från slutet av maj, och även kolla in en två månader gammal kommenterad gameplaydemo under den nya animationsvideon här nedan.

The Sinking City planeras släppas den 21 mars nästa år.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar