facebook_pixel
Ny Just Cause 4-trailer ger komplett överblick

Ny Just Cause 4-trailer ger komplett överblick

Under hösten har vi skrivit om Avalanche Studios kommande sandlådeskjutare Just Cause 4 fler än en gång. Men om du bara inte orkar kolla in tusen separata trailers, eller vill övertyga dig själv om att du är upptagen med det verkliga livet, så har utgivarna Square Enix nu gett oss en matig överblickstrailer.

Under fyra minuter och 44 sekunder får vi reda på det mesta som det finns att veta om Just Cause 4, såsom att spelet utspelas i det fiktiva sydamerikanska landet Solis (ett hopkok av länder som Peru, Bolivia och Argentina) och att spelet till stora delar kretsar kring spektakulära väderfenomen, både spel- och handlingsmässigt. Kanonmaten består av Gabriela Morales legosoldatenhet Black Hand, och för att verkligen kunna konfrontera henne måste du bygga en egen armé bestående av lokalbefolkningen.

Allt sammantaget ser Just Cause 4 rejält lovande ut (“vi har tagit allt som spelare älskar med Just Cause, och förbättrat det” säger berättarrösten) så det finns alla anledningar att hålla ögonen öppna den 4 december, då Just Cause 4 rullar ut i allmänheten till tonerna av förhoppningsvis enade hyllningskörer.

Här är den nya trailern för Just Cause 4.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar