facebook_pixel
Ny Darksiders 3-trailer höjer temperaturen inför lanseringen

Ny Darksiders 3-trailer höjer temperaturen inför lanseringen

2018 närmar sig sitt slut, men ännu har inte den feta damen sjungit. Darksiders 3 släpps i slutet av den här månaden, den 27 november, och vi på PC Gamer (och med “vi” menar jag i själva verket “jag”) spelar det just nu för fulla muggar, i syfte att leverera en stekhet recension lagom till lanseringen.

Således passar det ju även alldeles utmärkt att glo på en ny trailer, där vi får bekanta oss med apokalypsryttaren Fury och hennes jakt på de sju dödssynderna, på ett raserat jordklot belägrat av både änglar och demoner. Darksiders 3 kan just nu förköpas för 60 euro via Steam, och om man lägger till ytterligare 10 euro medföljer spelets season pass, som inkluderar dlc-paketen The Crucible och Keepers of the Void.

Mycket mer finns att säga för tillfället (mestadels för att jag är rädd att säga saker som jag inte får avslöja ännu!) så låt oss alla saligt knipa käft och kolla in den nya trailern. Den är ganska bra, med ganska tuff musik.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar