facebook_pixel
Nu har Ring of Elysium äntligen fått europeiska servrar

Nu har Ring of Elysium äntligen fått europeiska servrar

I mitten av september lanserade den kinesiska jätten Tencent sitt helt egna battle royale-alternativ Ring of Elysium. Vid det tillfället var dock inte free-to-play-spelet officiellt tillgängligt i en rad europeiska länder (däribland Sverige) men nu ska det hela ha åtgärdats med hjälp av en rad europeiska servrar!

Emellertid upplever en del europeiska spelare fortfarande problem (i form av lagg och totala frånkopplingar) något som Tencent lovat att de kommer åtgärda inom kort. Mottagandet av Ring of ElysiumSteam skrivs ändå just nu till “mestadels positivt” (både totalt sett och under den senaste tiden), så det verkar faktiskt som att Tencent lyckats producera ett verkligt alternativ till både Playerunknown’s Battlegrounds och Fortnite: Battle Royale, speciellt om du finner hela vinter- och extremsporttemat tilltalande så här i tilltagande juletider.

Här är Ring of Elysiums lanseringstrailer från tidigare i höst.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar