facebook_pixel
No Man’s Sky får ny enorm uppdatering imorgon!

No Man’s Sky får ny enorm uppdatering imorgon!

Hello Games rymdöverlevare No Man’s Sky har gått från att vara en besvikelse till ett spel som de flesta numera tycks vara till freds med. Och nu, imorgon, väntar ännu en ny uppdatering i form av version 1.75, eller “Visions” för de som föredrar bokstäver. Kolla in den nya trailern här nedan!

Hello Games har även laddat upp en artikel på den officiella hemsidan som går igenom nyheterna i detalj. Vi kan vänta oss nya planetära biomer (som kommer resultera i ett “konstigt, mer varierande universum att utforska”), nya varelser, nya shaders för gräs och himlavalv, flera nya vattentyper, stormar som kan ge upphov till regnbågar, “exotiska troféer” ( som du kan visa upp i din bas), arkeologiska fynd (i form av uråldriga ben), fler skräptyper att bryta sönder för material, kristallskatter på “extrema planeter”, fler farliga växter, levande mineraler (i form av stenvarelser), gemensamma uppdragsframsteg för communityt samt mer varierande skeppsvrak att upptäcka.

Här är en trailer för No Man’s Sky: Visions.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar