facebook_pixel
League of Legends-studion har varumärkesskyddat “Legends of Runeterra”

League of Legends-studion har varumärkesskyddat “Legends of Runeterra”

När Riot Games inte är involverade i könsdiskrimineringsskandaler utvecklar de även spel, däribland kassakon League of Legends. Nu verkar man dock ha ett helt nytt, potentiellt enormt projekt på gång i form av “Legends of Runterra”, en titel som man nu varumärkesskyddat för en mängd olika områden.

Det rör sig om totalt nio olika registreringar, och Reddit-användaren Zelianpredicts har postat dem alla här. Bland de listade produkterna hittar vi “elektriska och vetenskapliga apparater”, “pappers- och printvaror”, “lädervaror”, “kläder”, “leksaker och sportutrustning”, “marknadsföring och affärer”, “telekommunikation”, “utbildning och underhållning” samt “datorer och vetenskap”.

Med andra ord är chanserna rätt hyfsade att det handlar om ett nytt mechandise-vänligt spel med League of Legends-koppling (Runeterra är namnet på världen där League of Legends äger rum). Bland registreringarna nämns också fraser som “livetävlingar innehållande videospel” (som kan betyda både pc och konsol) och “sändning och strömmande av spel” samt “kortspel och samlarkort för spel”.

En direktkonkurrent till Valves Dota 2-spinoff Artifact, kanske?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar