facebook_pixel
Kolla in fem korta klipp från Resident Evil 2

Kolla in fem korta klipp från Resident Evil 2

Spelåret 2018 närmar sig sitt slut, och efter ett fåtal större releaser i början av december (Mutant Year Zero och Just Cause 4) väntar julmust, julskinka och vila. Men redan den 25 januari drar spelåret 2019 igång på allvar med lanseringen av Resident Evil 2, den påkostade remaken av 1998 års klassiker!

Nu har vi fått fem korta klipp från Resident Evil 2 som fortsätter lova guld och gröna skogar. Till skillnad från originalet använder remaken inte låsta kameravinklar, utan ett Resident Evil 4-doftande över axeln-perspektiv, som redan där utlovar en dramatiskt annorlunda spelupplevelse – förmodligen på gränsen till en komplett nytolkning istället för en remake. Men vem vet, Resident Evil 7 kändes trots förstapersonsperspektivet som en naturlig utveckling av det allra första Resident Evil, så kanske lyckas Capcom lika klockrent även med moderniseringen av uppföljaren? Här är de fem nya klippen från Resident Evil 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar