facebook_pixel
Just Cause 4 premiärvisar dlc i ny trailer

Just Cause 4 premiärvisar dlc i ny trailer

Som du säkert är väl medveten om vid det här laget (men tanke på hur många gånger vi skrivit om det) så släpps svenska Avalanche Studios sandlådeskjutare Just Cause 4 den 4 december. Men eftersom allting är åt helvete har man redan nu utannonserat spelets dlc-paket, som kommer ingå i dess expansion pass.

Det handlar om tre expansioner, som alla kommer släppas under 2019. Först ut är Dare Devils, ett paket som tar “racing och förstörelse till nya höjder medan Rico slåss mot Solis underground-gäng i gastkramande dödslopp och rasande rallyn”. Detta följs av Demons, där Rico “gör upp med en uråldrig demonisk kraft som hemsöker Solis och utgör ett hot mot invånarna”. Slutligen får vi också Danger, ett paket där “Ricos tidigare arbetsgivare mystiskt dyker upp i Solis, tillsammans med avancerad teknologi, hemliga vapen och specialtränade agenter”.

Här är den nya expansion pass-trailern för Just Cause 4.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar