facebook_pixel
Jill of the Jungle-trilogin har släppts till GOG, är helt gratis!

Jill of the Jungle-trilogin har släppts till GOG, är helt gratis!

Minns du actionplattformsspelen Jill of the Jungle? Personligen har jag aldrig hört talas om dem tidigare, men inga mindre än Fortnite-studion Epic Games låg bakom utvecklingen när det begav sig i början av 90-talet (fast på den tiden hette de Epic Megagames) och nu finns de tre spelen tillgängliga via GOG!

Inte nog med det, Jill of the Jungle: The Complete Trilogy (som inkluderar Jill of the Jungle, Jill Goes Underground och Jill Saves the Prince) är dessutom helt gratis, och åtföljs av reor för två andra Epic Games-serier, närmare bestämt Unreal (80 procent) och Jazz Jackrabbit (33 procent). Vi påminner också om att GOG:s stora Halloween-rea varar 12 timmar till i skrivande stund (det vill säga fram till midnatt, då även Unreal– och Jazz Jackrabbit-reorna avslutas) så pass på och bläddra bland utbudet om du fortfarande inte gjort det!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar