facebook_pixel
Gris släpps den 13 december, ser förtjusande ut

Gris släpps den 13 december, ser förtjusande ut

Alltså förlåt nu, men för oss svenskspråkiga är det ju fullständigt omöjligt att se förbi den här titeln: Gris. Varför Gris? Är människorna som arbetar med det här spelet ens medvetna om vad de har gjort? Förmodligen inte, men nu har det finstämda äventyret fått en ny trailer och ett spikat lanseringsdatum.

Gris släpps den 13 december och handlar om den hoppfulla unga flickan med samma namn, vilsen i hennes egna värld på grund av de smärtsamma upplevelser hon tvingats genomlida (hon blev förmodligen mobbad i skolan). Gris sorgeresa manifesteras av hennes klänning, som ger henne nya förmågor som hjälper henne navigera genom de otroligt vackra miljöerna. Under spelets gång kommer Gris växa emotionellt, och hon börjar se sin värld på ett annorlunda sätt som avslöjar nya stigar att utforska.

Här den nya trailern för Gris.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar