facebook_pixel
Första världskrigsskjutaren Tannenberg lämnar early access den 13 februari

Första världskrigsskjutaren Tannenberg lämnar early access den 13 februari

Den 11 november, nu på söndag, är det 100 år sedan första världskriget avslutades. Således är tajmingen utmärkt (eller anskrämlig, beroende på vem man frågar) för Blackmill Games att avslöja att deras första världskrigs-fps Tannenberg kommer lämna early access och bli “klart” den 13 februari nästa år.

Dessa nyheter levererar Blackmill Games via ett nytt blogginläggSteam (spelet säljs också för halva priset just nu!) tillsammans med information om den senaste uppdateringen, som fräschar upp användargränssnittet betänkligt. Du kan se en ny video om det hela här nedan, under den nya trailern som förkunnar Tannenbergs releasedatum. Version 1.0 kommer också lägga till den bulgariska armén i spelet, och så planerar Blackmill Games även “ett speciellt lanseringsevent” som vi kommer få mer information om senare.

Här är den nya trailern för Tannenberg och en titt på det nya användargränssnittet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar