facebook_pixel
Football Manager 2019 har fått en demo, sparfilen bärs över till fullversionen

Football Manager 2019 har fått en demo, sparfilen bärs över till fullversionen

Förra torsdagen släpptes Sports Interactives och Segas nya managementspel Football Manager 2019 via Steam till tonerna av ett “väldigt positivt” omdöme, både av Steam-användare och vår alldeles egna bolltrollare Jocke Kilman, som delade ut 84 procent i vår rykande färska recension.

Men om mottagandet inte är övertygande nog kan du också prova på en spelbar demoversion, som du kommer åt via “ladda ner PC Demo”-knappen på Steam (särskrivning och felaktig versalanvändning, skärpning!). Denna demo sträcker sig över en halv in-game-säsong, och låter dig lotsa lag i ett gäng olika ligor. Om du sedan får blodad tand av spelet så kommer du kunna fortsätta spela utgående från din sparfil i fullversionen, så om man ska vara gnällig (och det ska vi) så rör det sig rent tekniskt om en trial-version istället för en demo.

Här är lanseringstrailern för Football Manager 2019.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar