facebook_pixel
Football Manager 2019 är ute nu, kolla in lanseringstrailern

Football Manager 2019 är ute nu, kolla in lanseringstrailern

I somras utannonserades Football Manager 2019, tillsammans med det haktappande avslöjandet att “manager man”, seriens mångårige affischpojke, har pensionerats till förmån för en mer “personlig” upplevelse, som poängteras av omslagets nya förstapersonsvy. Och nu är spelet ute!

Football Manager 2019 släpptes igår via Steam och kostar 55 euro. Användarmottagandet är “väldigt positivt” baserat på 587 recensioner, och kontentan verkar vara att årets utgåva är “den mest polerade på evigheter”, och att det både ser ut och känns “fräscht”. Den “mest hjälpsamma” recensionen är ändå negativ, och författaren lyfter fram att han eller hon “inte vill att spelet ska samla min information och ge den till tredjepartsaktörer för att optimera in-game-reklam”. Snittet 87 av 100 på Metacritic imponerar dock, så det är kanske värt att ta smällen?

Här är lanseringstrailern för Football Manager 2019.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar