facebook_pixel
Det första Forza Horizon 4-tillägget heter Fortune Island, släpps den 13 december

Det första Forza Horizon 4-tillägget heter Fortune Island, släpps den 13 december

Tidigare i höst släpptes Forza Horizon 4, och mottagandet var fantastiskt (snittbetyget 87 av 100 på Metacritic säger sitt tydliga språk). Personligen lämnades jag ändå relativt oberörd och nöjde mig med att dela ut 78 procent i vår recension, med förhoppningar på mer fantasieggande tillägg i framtiden.

Och nu verkar det, tack och lov, som att Playground Games återigen kommer leverera. Precis som fallet var med Forza Horizon 3 (som lade till snöiga bergsvägar och gnistrande vansinnesloopar) verkar man ut svängarna rejält med expansionerna, och den första (av två) går under namnet Fortune Island, och släpps redan i december.

Precis som titeln antyder rör det sig om en ö (vars totala landmassa blir ganska rejäl, då Playground Games kallar Fortune Island för “vår största expansion någonsin”) med gott om livsfarliga vägsträckningar längs vindpinade klippor, tillsammans med “den längsta asfalterade bergssträckan vi någonsin byggt”. Därtill väntar också uppdaterade väderfenomen, som åska och förmodat trollbindande norrsken.

Forza Horizon 4: Fortune Island släpps den 13 december. Här är debuttrailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar