facebook_pixel
Destiny 2 ges bort via Battle.net fram till den 18 november

Destiny 2 ges bort via Battle.net fram till den 18 november

Bungies lootskjutare Destiny 2 släpptes till pc för lite över ett år sedan. För att fira ettårsdagen (i efterhand) har därför utgivarna Activision beslutat sig för att ge bort spelet via Battle.net (enda plattformen som det säljs via) fram till den 18 november, med löftet att spelet kommer vara ditt “för evigt”.

Redan existerande Destiny 2-spelare “belönas” också med ett nytt exklusivt in-game-emblem (yay?) som lyfter fram spelets ettårsjubileum och släpps i december (ett bra tag efter ettårsjubileet, men whatever) . Därtill kommer alla spelare också kunna prova det nya spelläget Gambit – som introducerades genom den nyaste Destiny 2-expansionen Forsaken – under nästa helg, mellan den 9 och 11 november.

Allt det här är ju roligt och så, men det är rätt enkelt att se igenom Activisions baktankar med hela den här grejen; Destiny 2 har nämligen fått inte färre än tre expansioner sedan dess lansering, och ingen av dem ingår i versionen som nu skänks bort. Spelets uppkopplade och sociala natur gör det lätt för spelare att känna att man “missar” saker om man inte äger “allt”, så Activision kommer nog tjäna gott om pengar på det här ändå!

Här är fjolårets lanseringstrailer för Destiny 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar