facebook_pixel
Destiny 2 får säsonger och årspass, skrotar enskilda dlc-paket

Destiny 2 får säsonger och årspass, skrotar enskilda dlc-paket

Destiny 2 har haft ett tufft år på marknaden. Activision har medgett att den senaste expansionen Forsaken har presterat under förväntningarna (även om den togs emot väl av spelarna) och inte ens det faktum att man gett bort basspelet gratis verkar ha haft tillräckligt stor inverkan på spelarantalet.

Därför kommer utvecklarna Bungie göra saker och ting annorlunda framöver. Istället för stora dlc-paket kommer man satsa på fortlöpande säsonger med nytt, mer frekvent innehåll, som man får om man inhandlar det nya årspasset (för 35 euro). Du kan läsa mer om det hela i detalj här (Black Armory, season of the forge, inleds nu i december och introducerar bland annat en ny raid och nya “exotiska quest lines”) och nedan kan du också se en rejäl åtta minuter lång video där Bungie pratar sig varma om det nya upplägget för Destiny 2.

Vi på PC Gamer tolkar det hela rätt långt som ett stort experiment av Bungie för att komma fram till vilken affärsmodell som lämpar sig bäst för Destiny 3. Här är den nya videon om det kommande året för Destiny 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar