facebook_pixel
Darksiders III är ute nu, kolla in lanseringstrailern

Darksiders III är ute nu, kolla in lanseringstrailern

I måndags publicerade vi vår recension av Darksiders III. Den författades av undertecknad, och även om jag inte blev lika besviken som många andra tycks ha blivit på spelet, så nöjde jag mig ändå med att dela ut det ljumna betyget 76 procent, tillsammans med omdömet “välgjort men understimulerande”.

Spelvärt är det ändå, men inte för 60 euro, som spelet just nu säljs för via Steam (men det beror å andra sidan på hur mycket 60 euro är värt för just dig). Mottagandet bland användarna på Steam speglar också kritikerkårens åsikter i stort, i form av ett “blandat” omdöme, där vissa säger sig vara mycket nöjda med spelet, medan andra beskriver sig själva som “rosenrasande”. En helt vanlig dag av tyckande på internet, med andra ord!

Lanseringen till ära har givetvis THQ Nordic och Gunfire Games också snickrat ihop en releasetrailer, som faktiskt lyckas sälja spelet rätt väl, då den fokuserar på de ofta festligt groteska bossarna (i form av de sju dödssynderna). Jag gillar speciellt Avarice, tomten med säcken som dyker upp vid 47 sekunder.

Här är lanseringstrailern för Darksiders III.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar