facebook_pixel
Civilization-utvecklarna Firaxis räknar ner till nytt avslöjande

Civilization-utvecklarna Firaxis räknar ner till nytt avslöjande

Under gårdagen inleddes en stream på Civilization– och XCOM-utvecklarna Firaxis Twitch-kanal. Den pågår fortfarande och räknar ner mot ett avslöjande (om tre och en halv timmar i skrivande stund) medan enorma åskstormar härjar i bakgrunden, och en testbild flimrar förbi med jämn mellanrum.

Vad kan detta betyda? Personligen har jag ingen aning, och vågar inte ens spekulera. Chanserna känns dock rätt hyfsade för att det kan röra sig om något helt nytt då varken Civilization eller XCOM brukar ha särskilt mycket att göra med väder och vind, och samtidigt även är de två klart mest dominerande serierna som studion sysslat med under de senaste tio åren (tillsammans med en och annan Sid Meier-brandad spinoff, såsom Starships och Ace Patrol). Hur som helst behöver vi sannolikt inte vänta länge alls på att få veta mera!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar