facebook_pixel
Bioware antyder Dragon Age-avslöjande i december

Bioware antyder Dragon Age-avslöjande i december

Casey Hudson, general manager för Bioware sedan i somras, har publicerat ett nytt blogginlägg. Det består mest av kallt prat om Anthem (som snart kommer inleda sina alphatester) och att man fortfarande funderarMass Effects framtid, men han antyder även ett avslöjande för Dragon Age.

– Om du följt dessa bloggar eller undertecknad och Mark Darrah på Twitter, så vet du att vi även jobbar på en del hemliga Dragon Age-grejer. Dragon Age är en otroligt viktig franchise för vår studio, och vi ser fram emot att fortsätta föra dess arv framåt. Håll ögonen öppna för mer om detta under den kommande månaden (men jag kommer inte berätta för er var ni bör leta…).

Med andra ord rör det sig sannolikt inte om en stor premiärtrailer under The Game Awards, utan om något mindre storskaligt, som kanske inte ens är ett uppenbart Dragon Age-avslöjande vid en första anblick. Hur som helst litar vi på att internet gör sitt jobb och finner de eventuella ledtrådarna illa kvickt. Dragon Age Inquisition fyllde faktiskt hela fyra år(!) här om dagen, så det borde faktiskt dra ihop sig till ett fjärde spel inom kort!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar