facebook_pixel
Battlefield V har fått en releasetrailer

Battlefield V har fått en releasetrailer

Inom kort släpps Dices hett efterlängtade Battlefield V, närmare bestämt 20e november. För att göra nedräkningen lite lättare (eller svårare, beroende på hur hype du är) har de nu släppt en releasetrailer.

Ja, det finns inte så mycket mer att dilla om egentligen. Spana in den här nedan:

Explosioner varannan sekund, hets, stress, och alla reglar uppskruvade till tusen. Det ser med andra ord ut som ett nytt Battlefield. Som sagt är det ytterligare några dagar innan spelet dyker upp för den stora massan, men du kan ju läsa vår förhandstitt tills dess. Är du däremot Origin Access Premium-medlem kan du redan nu börja spela.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar