facebook_pixel
Assassin’s Creed Odyssey får monster, quests och höjt leveltak

Assassin’s Creed Odyssey får monster, quests och höjt leveltak

För en månad sedan släpptes Assassin’s Creed Odyssey (Freddan diggade det rejält), och om du mot förmodan redan skulle vara klar med spelet så behöver du inte misströsta, då Ubisoft har utannonserat gott om nytt gratisinnehåll som kommer rullas ut under november månads gång.

Du kan studera det nya innehållet i detalj här, men i korthet så rör det sig om nya quests i form av The Lost Tales of Greece (återkommande questeserier som kommer innehålla “bekanta ansikten och nya karaktärer”), vars premiär heter The Show Must Go On, och kretsar kring en teaterföreställning om Spartas kung Leonidas och hans tappra män (ni vet, det där hopplösa slaget som avhandlas i Zach Snyder-filmen 300). Därtill kommer vi få träffa en “mystisk kvinna” i Divine Intervention, som kommer testa dina kunskaper i en serie av “divine trials”.

En “mytologisk varelse” kommer också dyka upp, närmare bestämt cyklopen Steropes (minns ni när den här serien fortfarande låtsades vara historiskt korrekt?). Slutligen får vi även Epic Events med Episka legosoldater och Episka skepp som du kommer kunna jaga ner (det antika Grekland var en väldigt Episk tid), och Ubisoft utlovar också höjd level cap (från 50 till 70) och möjligheten att addera “visuella lager” över utrustning.

Här är en video där Ubisoft går igenom allt kommande godis i Assassin’s Creed Odyssey.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar