facebook_pixel
Alien: Blackout verkar bli namnet på det där nya Alien-spelet

Alien: Blackout verkar bli namnet på det där nya Alien-spelet

Tidigare i år avslöjade FoxNext Games att en ny shooter baserad på Alien-filmerna var under produktion. Sedan dess har vi inte hört mer om projektet, men nu verkar det som att vi åtminstone har en titel: Alien: Blackout.

Ryktet kommer från att 20th Century Fox varumärkesskyddat titeln “Alien: Blackout”. Det rör sig heller inte om namnet på en ny del i filmserien, då varumärket specifikt anbelangar spel och mjukvara.

Som våra brittiska kollegor påpekar, tycks vi inte vara långt ifrån ett officiellt uttalande. Bland annat har både Hideo Kojima och The Game Awards teasat något nytt angående Alien på Twitter:

The Game Awards går av stapeln den 6e december, så vi kan gissa att vi kommer få se de första officiella livstecknen för Alien: Blackout då. Tills dess hoppas vi att utvecklarna inte gör några stavfel som helt sabbar spelets AI.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en fru, två katter och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar