facebook_pixel
Wargroove har försenats till tidigt nästa år

Wargroove har försenats till tidigt nästa år

Under E3 2017 presenterades vi för Wargroove, ett nytt turordningsbaserat strategispel av Starbound-utvecklarna Chucklefish Games, som tar inspiration av de klassiska Nintendoserierna Fire Emblem och Advance Wars. Men nu har vi tyvärr fått reda på att spelet försenas till tidigt nästa år.

Chucklefish Games motiverar sitt beslut på den egna bloggen, genom att säga att förseningen kommer “göra det möjligt för oss att erbjuda spelare ett riktigt robust paket när den stora dagen kommer”. Man tillägger också att man siktar på 30 pvp-kartar för två spelare, fler än tio trespelarkartor och åtminstone sex fyrspelarkartor. Därtill väntar också ett arkadläge mot fem motståndare på framslumpade pvp-kartor, och en kampanj bestående av åtminstone 33 uppdrag tillsammans med ett pusselläge (över 25 scenarion) och en editor som kommer låta dig tillverka egna kartor och kampanjer. Chucklefish skojade inte om sitt “robusta paket”!

Här är en video där Chucklefish förklarar förseningen av Wargroove.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar