facebook_pixel
Ubisoft berättar mer om Assassins’s Creed 3-remastern

Ubisoft berättar mer om Assassins’s Creed 3-remastern

Visste du att Assasssin’s Creed 3 får en remaster i mars? Det kanske du visste. Själv var jag omedveten om det här, men nu har i alla fall Ubisoft postat en FAQ-artikel på sin hemsida där vi får reda på vad vi kan förvänta oss av nyversionen, däribland mer högupplösta texturer och nya karaktärsmodeller.

Men remastern kommer inte enbart vara grafisk; Ubisoft utlovar också “tätare folkmassor” och “ett flertal features som kommer justeras och moderniseras”. Några konkreta exempel ges inte ännu, men jag antar att det finns en hel del att göra eftersom Assassin’s Creed 3 rent allmänt ansågs vara ett rejält steg tillbaka jämfört med den hyllade tvåan, uppskattade nya funktioner som båtstriderna till trots.

Remastern kommer också inkludera allt dlc som släpptes efter lanseringen när det begav sig under 2012 och 2013, och spelet kommer göras tillgängligt som en del av season passet för Assassin’s Creed Odyssey (det är oklart om man också kommer kunna inhandla Assassin’s Creed 3: Remastered som stand alone-utgåva).

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar