facebook_pixel
Two Point Hospital får het konkurrens, Project Hospital har släppts på Steam!

Two Point Hospital får het konkurrens, Project Hospital har släppts på Steam!

Det tog över 20 år för oss att få en värdig och själslig uppföljare till klassiska Theme Hospital, i form av det supercharmiga och smått fantastiska Two Point Hospital. Och nu, blott två månader senare, har det hänt igen; såg hej och hallå åt Project Hospital, som rullades ut på Steam så sent som igår!

Two Point Hospital har just nu ett “mestadels positivt” omdöme på Steam (baserat på 3500 användarrecensioner) medan Project Hospital – faktiskt! – presterar ännu bättre med sitt “väldigt positiva” mottagande, baserat på 96 omdömen. Den topprankade användarrecensionen för Project Hospital påpekar dock att “folk ofta jämför Project Hospital med Two Point Hospital, men dessa spel kan inte jämföras” eftersom att “de riktas mot olika människor och har annorlunda gameplay”, där Project Hospital är mer av realistisk simulator medan Two Point Hospital riktar in sig på satirisk komedi. Så vem vet, kanske kan Two Point Hospital och Project Hospital faktiskt samexistera sida vid sida, utan att trampa varandra alltför våldsamt på tårna?

Här är lanseringstrailern för Project Hospital.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar