facebook_pixel
Två dlc-paket till Darksiders 3 har utannonserats

Två dlc-paket till Darksiders 3 har utannonserats

Det fanns en tid när jag rynkade på näsan åt dlc som utannonserades innan lanseringen av själva huvudspelet. Numera är dock det här förfarandet mer standard än undantag, så även i fallet Darksiders 3, som nu har utannonserat två dlc-paket inför den stundande lanseringen den 27 november.

Du kan läsa utannonseringen i detalj på Steam, men i korthet rör det sig om paketen The Crucible och Keepers of the Void, som bägge kommer ingå i spelets Deluxe Edition (som just nu säljs med tioprocentig rabatt, tio euro dyrare än standardutgåvans 60 euro). The Crucible kommer utsätta huvudrollen Fury för en rad stridsbaserade utmaningar på en ny plats med samma namn, medan Keepers of the Void leder spelaren ner i Serpent Holes, i syfte att besegra ett “uråldrigt hot”. Bägge dlc-paketen kommer ge spelaren belöningar i form av ny utrustning, däribland The Abyssal Armor som beskrivs som “det största priset av alla”.

Varken The Crucible eller Keepers of the Void har tills vidare några exakta lanseringsdatum.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar