facebook_pixel
Trine 4 blir av, presenteras “snart”!

Trine 4 blir av, presenteras “snart”!

Sommaren 2015 släpptes Trine 3: The Artifacts of Power, ett co-op-spel som fick och fortfarande har ett “blandat” användaromdöme på Steam. Därav uppstod vissa orosmoln kring seriens framtid, men dessa har nu skingrats eftersom finska utvecklarna Frozenbyte har avslöjat Trine 4: The Nightmare Prince!

Trine 4 kommer bli det bästa spelet i serien, sade Frozenbytes vd Lauri Hyvärinen i ett uttalande. Vi har återupplivat vår kärlek till serien, hört och sett feedbacken från fansen, och våra hjärtan är inställda på att överträffa de förväntningarna. Trine är tillbaka!

Mycket mer än så vet vi inte, förutom att Frozenbyte kommer släppa spelet tillsammans med Modus Games (som nu senast gav oss Ninjin: Clas of Carrots i september) någon gång under nästa år, och att den sparsmakade hemsidan säger att en “officiell utannonsering kommer snart” (vad är det som inte är officiellt med utannonseringen vi redan fått?).

Hur som helst, med tanke på Frozenbytes kommentarer och mottagandet av Trine 3, så räknar vi kallt med att Trine 4: The Nightmare Prince återvänder till den tvådimensionella designen som de två första spelen använde sig av, istället för att bygga vidare på treans öppnare 3d-upplägg.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar