facebook_pixel
The Walking Dead: The Final Season kommer avslutas av Skybound Games

The Walking Dead: The Final Season kommer avslutas av Skybound Games

För några veckor sedan sades näst intill samtliga Telltale Games-anställda upp, inklusive teamet som höll på att färdigställa The Walking Dead: The Final Season, vars andra episod släpptes enligt planerna (recension). Men nu har Telltale Games funnit en samarbetspartner för att avsluta berättelsen.

Det hela ger en mer än lovligt bitter eftersmak i munnen, speciellt eftersom inga av Telltales före detta anställda fått avgångsvederlag av någon form, men åtminstone är den utvalda samarbetspartnern inte fullständigt slumpmässig. Det rör sig nämligen om Skybound Games, Walking Dead-skaparen Robert Kirkmans egna studio. Du kan beskåda en tweet av Skybound Games här nedan, och enligt ett citat återgett av IGN så kommer några av Telltales före detta anställda arbeta med spelet, tillsammans med Skybound Games.

Mer information, såsom releasedatum, utlovas inom kort. Här är Skybound Games tweet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar