facebook_pixel
Team Sonic Racing har försenats till den 21 maj

Team Sonic Racing har försenats till den 21 maj

Ibland händer det att omvälvande nyheter passerar oss obemärkt under radarn. Som nu! Redan i torsdags berättade Sega att man beslutat sig för att försena Sumo Digitals lovande kartracer Team Sonic Racing till den 21 maj, detta för att teamet ska kunna göra spelet till “det bästa det kan bli”.

Eftersom den ursprungliga lanseringen var spikad till “vintern” är det här en ganska rejäl försening. Sega håller med, och tillägger att “vi vet att förseningar inte är roliga, men kvalitet är det som spelar störst roll”. Och vi nickar gillande, speciellt eftersom Sonic & All-Stars Racing Transformed (även det av Sumo Digital) var väldigt bra, och på vippen kapabelt till att ta upp kampen med Nintendos Mario Kart-serie på allvar. Big the Cat har också tidigare utannonserats som en av spelets spelbara förare, och bara det ger ju Sumo Digital ett ganska rejält försprång!

Här är Segas tweet om förseningen av Team Sonic Racing.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar