facebook_pixel
Super Meat Boy har fått lokalt flerspelarläge!

Super Meat Boy har fått lokalt flerspelarläge!

Det benhårda plattformsspelet Super Meat Boy släpptes ursprungligen i december 2010. Och nu har det plötsligt fått ett nytt dlc-paket i form av Super Meat Boy Race Mode, som släpptes igår via Steam och just nu säljs för 3 euro och 39 cent. Precis som titeln antyder handlar det om multiplayer!

Tyvärr stöder Super Meat Boy Race Mode enbart lokalt spelande, men om du har en vän till hands så kan du numera bjuda in denne på heta Super Meat Boy-dueller, där båda två försöker klara samma banor (i slumpmässig eller korrekt ordning) så kvickt som möjligt via delad skärm. Det nya materialet lägger också till en “Featured”-sektion där Team Meat regelbundet roterar banor (både av communityt och utvecklarna själva) tillsammans med “Enter the Unknown”, ett läge som slumpar fram nya banor vartefter du klarar dem.

Lanseringen av Super Meat Boy Race Mode till ära reas också basspelet ut med hela 90 procent!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar