facebook_pixel
Sky Tracers är multiplayeruppföljaren till Cloudbuilt

Sky Tracers är multiplayeruppföljaren till Cloudbuilt

Förra sommaren släpptes Super Cloudbuilt, en uppdaterad version av svenska Coilworks Cloudbuilt, en ilsnabb parkourplattformare från våren 2014. Själv hade jag lite problem med bandesignen (åtminstone i originalutgåvan) men konceptet är helt klart värt att återbesökas. Således entré för Sky Tracers!

Till skillnad från Cloudbuilt kommer multiplayer vara huvudfokuset för Sky Tracers, i ett upplägg som påminner rejält om Trials-spelen (fast till fots, med ryggraketer) där man försöker besegra mer eller mindre avancerade plattformsbanor så snabbt som möjligt. På Steam kan vi vi läsa att spelare kommer kunna “hitta och karva ut sina egna vägar”, vilket vittnar om att bandesignen inte kommer vara linjär, och att spelare förmodligen kommer kunna välja mellan långsammare och lättare eller kvickare och svårare stigar genom nivåerna. Man kommer även kunna skräddarsy sin karaktär och hänga med andra spelare i sociala utrymmen mellan matcherna.

Sky Tracers har ännu inget lanseringsdatum. Här är den första trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar