facebook_pixel
Shadow of the Tomb Raider recensionsbombas efter tidig Steam-rea

Shadow of the Tomb Raider recensionsbombas efter tidig Steam-rea

Shadow of the Tomb Raider (recension) har bara funnits ute i lite över en månad, men spelet fick ändå dess allra första Steam-rea förra veckan (34 %, 40 euro, i kraft under ytterligare nio timmar i skrivande stund). Detta har väckt ilska hos de som betalade fullpris, med recensionsbombande som resultat.

Sedan den 16 oktober har nämligen de negativa användarrecensionerna ökat markant i antal, vilket dragit ner det samlade användaromdömet till “blandat”, totalt sett (de positiva tongångarna dominerade innan rean drog igång). Och man behöver bara bläddra lite kvickt bland recensionerna för att komma fram till att just den kvicka rean är den största stötestenen, tillsammans med en drös buggrapporter. Bland annat säger användaren katta00784 att “spelet är bra förresten, men jag förhandsbokar aldrig ett Square Enix-spel igen”.

Här är förra månadens lanseringstrailer för Shadow of the Tomb Raider.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar