facebook_pixel
Shadow of the Tomb Raider får dess första dlc i november

Shadow of the Tomb Raider får dess första dlc i november

Tidigare i höst släpptes Shadow of the Tomb Raider (recension!) och nu har Square Enix avslöjat spelets allra första (av totalt sju) dlc-paket. Det heter The Forge och släpps den 13 november, tillsammans med en prislapp på 5 dollar, och kretsar kring en challenge tomb med samma namn!

Enligt Square Enix måste Lara “överkomma de fallna gudarnas lavaöversvämmade smedja, för att upptäcka Kuwaq Yakus hemligheter”. Lara kommer även få lära sig mer om “en väns uråldriga arv” och “överkomma en fara som sedan länge har trotts vara förlorad bland flammorna”. Låter nästan som att Lara ämnar slåss med en balrog i Morias gruvor! Utöver challenge tomben kommer dlc:t även lägga till en ny dräkt, sidouppdrag, en “grenadier”-färdighet, vapnet Umbrage 3-80 samt score attack- och time attack-lägen.

The Forge kommer även ingå i Shadow of the Tomb Raiders 30 euro tunga season pass.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar