facebook_pixel
Rymdkolonisimulatorn Rimworld lämnar early access den 17 oktober

Rymdkolonisimulatorn Rimworld lämnar early access den 17 oktober

Redan i slutet av 2016 utnämndes Rimworld till det gånga årets bästa indiespel enligt användarna hos Indiedb. Och nu, efter över fem och ett halvt års utveckling totalt, har Ludeon Studios rymdkolonisimulator blivit “klar”, och kommer lämna early access på Steam den 17 oktober.

– 1.0 är mestadels likadant som Beta 19, med mängder av buggfixar, skriver Ludeon Studios i utannonseringen på den egna hemsidan. Den enda signifikanta nya funktionen är ett nytt livsmedelsbegränsningssystem, som tillåter dig att bestämma vad dina kolonister och fångar får äta.

Rimworld kostar just nu 28 euro på Steam, och enligt Ludeon Studios kommer “den slutliga versionen pris bli högre än early access-priset” och därtill kommer “priset inte sänkas på ett bra tag”. Så om du är intresserad av spelet så gör du förmodligen bäst att inhandla det innan nästa veckas onsdag.

Här ett klipp från Beta 19 av Rimworld, daterat den 27 augusti.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar