facebook_pixel
Red Dead Redemption 2 Companion App pekar mot pc-version

Red Dead Redemption 2 Companion App pekar mot pc-version

Tillhör du de starka individer som hittills lyckats stå emot ha-begäret för konsolversionen av Red Dead Redemption 2, i väntan på den tills vidare outannonserade pc-versionen? I så fall har vi goda nyheter, eftersom Rockstar Intel rapporterar om nya möjliga pc-bevis, rakt från Rockstar själva för en gångs skull!

Red Dead Redemption 2 har nämligen en kompanjonapp kallad för Red Dead Redemption 2 Companion App (pluspoäng för originalitet där!) vars kodrader inkluderar saker som PARAM_companionAutoConnectIpPC och CommandIsPcVersion(void). Det här kan givetvis betyda att Rockstar bara planerar en pc-versionen av appen i sig, men bland kodraderna listas också en hel rad grafikinställningar som PARAM_Oculus, PARAM_FrameLimit (justerbar bildhastighet!) och PARAM_HDStreamingInFlight, varav det sistnämnda återfinns i pc-versionen av Grand Theft Auto V, och det förstnämnda hänvisar till det pc-exklusiva VR-headsetet Oculus Rift.

Hur det än är med pc-versionen av Red Dead Redemption 2 kan vi nog kallt räkna med att den officiellt bekräftas i början av nästa år som allra tidigast, så att så många potentiella pc-kunder som möjligt ska hinna falla för frestelsen att inhandla konsolversionen under julhandeln, och därmed dubbeldippa vad det lider.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar