facebook_pixel
Quake Champions har fått ny hjälte, nytt spelläge och nytt event

Quake Champions har fått ny hjälte, nytt spelläge och nytt event

Ibland brukar vi på PC Gamer spela Quake Champions (kolla in vår senaste stream här) och nu har Id Softwares free-to-play-skjutare fått en massiv oktober-uppdatering. Du kan grotta ner dig i alla detaljer här, men de största höjdpunkterna inkluderar den nya kämpen Athena och det nya spelläget Slipate.

För att fira Athenas och Slipgates ankomst har Id Software också dragit igång ett tidsbegränsat event kallat för Spligate Festival, som inleddes igår och avslutas den 31 oktober. Alla spelare får omedelbart tillgång till exklusiva Guardian Tentacle Weapon Shaders (låter som titeln på en japansk lättroman!) och om communityt lyckas spela sammanlagt en miljon matcher under eventets gång så kommer Athena låsas upp permanent för alla spelare.

Du kan se en kort liten video för Slipgate Festival här nedan, tillsammans med ett tutorial-klipp för Athena (hon har en änterhake!) och en genomgång av själva Slipgate-läget (ett attackera-och-försvara-läge där man spawnar med alla vapen och maxad hälsa, men bara har ett enda liv).

Här är de tre nya klippen för Quake Champions.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar