facebook_pixel
PUBGs matchmaking-bugg ska fixas med rask uppdatering

PUBGs matchmaking-bugg ska fixas med rask uppdatering

Den senaste uppdateringen till Playerunknown’s Battlegrounds introducerade både ett ranking-system och välkomnade tillbaka möjligheten att välja karta. Tyvärr smög sig en matchmaking-bugg med, vilket gjorde att spelare placerades i fel regioner.

Enligt ett inlägg av PUBG Corp beror detta på en funktion som automatiskt placerar spelaren i den region med minst ping. Detta ledde dock till att folk hamnade på fel servrar, vilket “inte erbjöd en optimal spelupplevelse”.

Just den buggen ska nu vara delvis lagad tack vare en snabb hotfix. Utvecklarna arbetar också med en full uppdatering som ska dyka upp senare i veckan som ska fixa problemet helt. Se fram emot ännu en bauta-patch, med andra ord.

PS. På tal om allt detta så gjorde vi ju PUBG-comeback i torsdagens stream!

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en fru, två katter och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar