facebook_pixel
Overwatch Halloween Terror har börjat, kolla in de nya skinsen!

Overwatch Halloween Terror har börjat, kolla in de nya skinsen!

Precis som utlovat inleddes Overwatch-eventet Halloween Terror 2018 igår kväll, och precis som vanligt har vi fått en rad nya skins (som du kan se i galleriet här nedan) tillsammans med en del annat godis, såsom PvE-läget Junkenstein’s Revenges återkomst och en komplett ombalansering av hjälten Torbjörn.

– När vi balanserar om en hjälte definierar vi först de gameplay-problem som vi ämnar lösa, hur våra lösningar kan passa in i hjältens begränsningar, och vilka befintliga element som utgör kärnan för hjältens identitet, som vi definitivt bör behålla som en del av deras kit, skriver Blizzard i de officiella patchanteckningarna på den egna hemsidan
.
– I Torbjörns fall identifierade vi hans automatiska kanontorn som ett av dessa nyckelelement. Först, istället för att behöva stå bredvid ett torn för att kunna bygga det, kan Torbjörn numera kasta ut tornet, så att han kan kämpa om kontrollen över områden mer effektivt, och sätta upp flankeringar av bara farten.

– Vi har också gett honom en self-buff, Overload, som ger Torbjörn 150 armorpoäng och en trettioprocentig ökning av attack-, rörelse- och omladdningshastigheten, så att han kan lägga mindre tid på att bygga och mer tid på att skjuta. Sist men absolut inte minst har vi även gett Torbjörns ultimate ability en fullständig översyn.

– Med Molten Core kan Torbjörn numera speja magmapölar på marken, som gör mängder av långvarig skada (och bonusskada till armor). Men pölarnas sanna styrka är att de förnekar fienderna tillgång till vissa nyckelområden, eller förhindrar dem från att avgöra en övertidsmatch genom att begränsa området kring målet.

Halloweeen Terror 2018 avslutas den 31 oktober. Här är en trailer och de nya skinsen!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar