facebook_pixel
Observation är det nya spelet av Stories Untold-skaparna!

Observation är det nya spelet av Stories Untold-skaparna!

Förra våren släpptes Stories Untold, ett originellt textäventyr av Glasgow-baserade No Code, som Jocke Kilman belönade med 84 procent i vår recension. Spelet reas också ut med hela 75 procent på Steam just nu, förmodligen med anledning av att No Code avslöjat sitt nya 2001: Ett rymdäventyr-doftande spel!

Således kan du kolla in debuttrailern för Observation här nedan (inte att förveckla med Observer!) och spelet har också redan nu fått en produktsida på Steam, tillsammans med lanseringsdatumet “2019”.

Vi kan även läsa att Observation är “en sci-fi-thriller som kommer avslöja vad som hände med Dr. Emma Fisher, hennes besättning och hennes uppdrag, genom linsen för stationens artificiella intelligens S.A.M”. Spelarna kommer “ta rollen som S.A.M. genom att manipulera stationens kontrollsystem, kameror och verktyg för att hjälpa Emma att förstå vad som händer med stationen, den försvunna besättningen och S.A.M. själv”.

Här är debuttrailern för Observation.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar