facebook_pixel
Nya XCOM 2-dlc:t är ute nu, kolla in trailer och arkiverad livestream!

Nya XCOM 2-dlc:t är ute nu, kolla in trailer och arkiverad livestream!

För exakt en vecka sedan utannonserade Firaxis det nya dlc-paketet Tactical Legacy Pack till XCOM 2. Det kommer vara gratis gör alla som äger XCOM 2 och fjolårsexpansionen War of the Chosen (rejäla reor för bägge pågår just nu på Steam) fram till den 3 december, varpå det kommer börja kosta 8 euro.

Tactical Legacy Pack är ute nu (vi föreslår att du provar starta XCOM 2 för att se till att du fått ditt material, då det inte verkar vara möjligt att lägga till Tactical Legacy Pack i Steam-biblioteket manuellt) och nedan ser du både en ny trailer (med fokus på Legacy Ops, som bjuder på både handtillverkade uppdrag och slumpgenererade sådana) och en timslång arkiverad livesteram från igår kväll, där Firaxis själva visar upp det nya innehållet.

Här är den nya Tactical Legacy Pack-trailern och gårdagens livestream!

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar