facebook_pixel
Nya No Man’s Sky-uppdateringen fokuserar på underhavsliv, är ute nu

Nya No Man’s Sky-uppdateringen fokuserar på underhavsliv, är ute nu

I somras släpptes den enorma uppdateringen Next till Hello Games rymdöverlevare No Man’s Sky, och det känns som att allmänhetens åsikter om spelet har vänt fullständigt. Och nu fortsätter Hello Games rida den positiva vågen med den senaste uppdateringen The Abyss, som fokuserar på underhavsliv.

Du kan kolla in en trailer för The Abyss här nedan, och djupdyka (pun intended)  i allehanda information på No Man’s Sky:s officiella hemsida. Uppdateringen utökar livligheten på havsbottnen betänkligt, och precis som i Subnautica (kolla in plupp-Mats lyriska recension!) kommer spelare upptäcka nya typer av underhavsvarelser beroende på hur långt ner i djupet man vågar bege sig. Därtill har vi också fått mängder av nya komponenter att bygga underhavsstationer med, tillsammans med “flera timmar” av helt nytt storyinnehåll i form av questlinen The Dreams of the Deep, där spelaren försöker fastställa en besättnings mystiska öde.

Här är trailern för No Man’s Sky: The Abyss.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar