facebook_pixel
Ny video går igenom fiendeuppbådet i Just Cause 4

Ny video går igenom fiendeuppbådet i Just Cause 4

Nu har jag aldrig spelat ett Just Cause-spel, men intrycket jag fått av serien är att den är maktfantasi, där du mer eller mindre leker runt med fienderna i ett försök att ta livet av dem på så förnedrande sätt som möjligt. Av just den här anledningen ringer den nya Just Cause 4-videon här nedan lite falskt i mina öron.

Vi får nämligen bekanta oss med alla enhetstyper i Black Hand, legosoldaterna som försöker göra livet surt för Rico i Just Cause 4. De leds av Gabriela Morales, som vi bekantat oss med tidigare, och kommer i alla storlekar och skepnader, från stealthenheterna Ghost (extremt agila) till Sniper (som skjuter ner dig på avstånd med lasersikten) och Titan (bepansrade jättar utan uppenbara svagheter) samt Super Elite (immuna mot både skjutvapen och din änterhake).

Intrycket jag får är att vi kommer svära en hel del när vi försöker ta livet av dessa enheter, speciellt eftersom AI:n hos även de mest simpla enheterna (Private och Elite) ska vara rejält uppgraderad. Men förhoppningsvis bjuder Just Cause 4 också på olika svårighetsgrader, så att de av oss som bara vill leka med spelets imponerande fysik- och vädersystem kan ha roligt också.

Just Cause 4 släpps den 4 december. Här är den nya videon.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar