facebook_pixel
Ny utvecklardagbok för Control introducerar välbekanta röstkådespelare

Ny utvecklardagbok för Control introducerar välbekanta röstkådespelare

Control avslöjades under E3-mässan i somras, men det var först i och med gameplay-genomgången från tidigare den här månaden som jag personligen blev fullständigt övertygad om actionspelets potential. Och nu har utvecklarna Remedy släppt en ny utvecklardagbok där bekanta skådespelarnamn dyker upp!

James McCaffrey, skådespelaren bakom Max Paynes legendariska stämma i spelen med samma namn, kommer nämligen låna sin röst till hårdingen Zachariah Trench, den före detta chefen för Federal Bureau of Control. Därtill gestaltar Courtney Hope, Beth Wilder i Quantum Break (även känd som den enda karaktären i det spelet som överhuvudtaget var värd att bry sig om) spelets huvudroll Jesse Faden, tillika den nya FBC-chefen.

Slutligen, mot slutet av videon, avslöjar regissören Sam Lake också att Matthew Porretta, skådespelaren som blåste liv i Alan Wake, kommer ikläda sig rollen som FBC:s chefsforskare Dr. Casper Darling. Något mer om karaktären ville inte Sam Lake säga, utöver att han kommer spela “en nyckelroll” i spelets berättelse.

Control planeras släppas någon gång under 2019. Här är den nya utvecklardagboken.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar