facebook_pixel
Ny Squadron 42-trailer skryter med imponerande rollbesättning

Ny Squadron 42-trailer skryter med imponerande rollbesättning

I början av året tog vi en titt på den eviga rymdsimulatorn Star Citizen och dess enspelarkampanj Squadron 42. Och nu, med anledning av gårdagens Citizencon i Texas, har Roberts Space Industries släppt en ny trailer för Squadron 42, där vi får bekanta oss med den imponerande rollbesättningen.

Mark Hamill, Gary Oldman, Gillian Anderson, Andy Serkis, Mark Strong och John Rhys-Davies lånar alla ut både röster och utseende till rejält övertygande karaktärsmodeller. Men eftersom fokuset ligger på mellansekvenser, karaktärsögonblick och brandtal får vi inte se särskilt mycket av själva spelet, ej heller har vi fått ett nytt releasedatum efter den uppmärksammade förseningen i slutet av 2016 (jo, för två år sedan!).

Utvecklarna hävdar dock att de kommer “publicera en fullständig vägkarta mot Squadron 42:s lansering i december”, så kanske börjar vi äntligen närma oss i sakta mak?

Här är den nya trailern för Squadron 42.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar