facebook_pixel
Ny Darksiders 3-trailer bådar gott inför lanseringen

Ny Darksiders 3-trailer bådar gott inför lanseringen

Spelhösten har dragit igång på allvar, och bland alla stora, bombastiska releaser hittar vi det förhållandevis blygsamma Darksiders 3. Spelet släpps den 27 november (en vecka efter Battlefield V och dagen före Artifact) och vi kan bara hoppas på att det inte överskuggas totalt av alla andra titlar.

Darksiders är nämligen en serie som ligger mig personligen nära hjärtat, speciellt del två som jag på allvar känner är ett av de mest underskattade spelen under de senaste tio åren (det enda Zelda-aktiga spelet som kommit i närheten av förlagans pusseldesign!). Internet och marknaden i övrigt verkar dock vara överens om att det ursprungliga Darksiders var det bättre spelet, så Darksiders 3 kommer förmodligen ligga närmare originalet sett till upplägg och stämning. Men jag är glad ändå, den nya Darksiders 3-trailern här nedan vittnar om att min initiala oro angående budgeten och produktionsvärdena var obefogad, för det ser rätt fint ut, eller hur?

Här är den nya trailern för Darksiders 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar