facebook_pixel
Ninja ställer upp för den utstötte svenska Fortnite-spelaren

Ninja ställer upp för den utstötte svenska Fortnite-spelaren

Ibland är internet ganska bra. Efter att Ellen Verb från Växjö hade efterlyst Fortnite-vänner åt hennes tioåriga son via Twitter tidigare den här veckan, möttes hon av mängder av positivitet. Och nu vill även världens största Fortnite-streamare Ninja spela tillsammans med pojken!

Ninja säger sig nämligen ha skickat en vänförfrågan till tioåringen, vilket ju är rätt ballt, och säkert något som väger upp för eventuella svårigheter i skolan som uppstått av hela den här karusellen (pojkens mamma frågade efter vänner publikt via Twitter, liksom, knappast den coolaste grejen i världen för tioåringar). Hur som helst hoppas vi att detta ger pojken både credd och nya vänner, och kanske till och med en och annan Victory Royale sida vid sida med Ninja? Det vore onekligen något att skryta om på födelsedagskalaset!

Här är Ellen Verbs och Ninjas tweets.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar