facebook_pixel
Det är dags att se Ninja spela Fortnite med Ellen DeGeneres

Det är dags att se Ninja spela Fortnite med Ellen DeGeneres

Det finns många anledningar till att Ellen DeGeneres är så populär. Hon är charmig, rolig, och framstår som genuin på ett sätt som många andra talkshow-värdar misslyckas med. Hon har också en fäbless för att ha med olika “internetsensationer” i sin talkshow, så det var bara en tidsfråga innan Ninja skulle dyka upp som gäst.

Den dagen är nu kommen och det är bara att hacka i sig. Givetvis får vi lite Fortnite-danser först, varpå Tyler “Ninja” Blevins äntrar scenen. Lite banter följer där Ellen låtsas veta mindre om spelet än hon rimligen kan göra för komisk effekt. Det är både cringigt och lite gulligt på ett sätt som bara den här sortens talkshow kan erbjuda.

Om du överlever den biten så gör Ninja sedan något otroligt. Han sätter sig nämligen ner och streamar med en kvinna. Eller ja, han och Ellen spelar Fortnite (på PS4???) tillsammans och det går sådär. För att se hela härligheten kan du spana in “extended cut”-versionen av Ninjas gästspel här:

Vad ska man säga om det här då? På ett sätt skulle man kunna se det som ytterligare ett bevis på att spel (eller snarare Fortnite i synnerhet) blir mer och mer mainstream. Fast med tanke på hur segmentet ramas in så är det tydligt att Ellen och hennes producenter inte ser Ninja som mer än en märklig kuriositet, snarare än en verklig kändis.

Trots att han rimligen kan klassas som en världens mest kända människor (på gott och ont) visas han här upp som om han var typ Grumpy Cat – en rolig sak vi hittade på internet, typ. Vi har nog en lång väg att gå innan spel-profiler blir seriösa intervjuobjekt i talkshow-soffor världen över.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar