facebook_pixel
Metal Gear Solid-doftande Left Alive släpps den 5 mars

Metal Gear Solid-doftande Left Alive släpps den 5 mars

För drygt ett år sedan avslöjade Square Enix sitt nya mechfyllda “överlevnadsactionspel” Left Alive. Trailern vittnade om produktionsambitioner i Metal Gear Solid-klass (man har till och med norpat åt sig MGS-seriens karaktärsdesigner Yoji Shinkawa) och nu har vi fått ett spikat lanseringsdatum!

Left Alive släpps den 5 mars nästa år, och förra månadens mer karaktärsfokuserade trailer har nu följts upp med ett nytt klipp, som fokuserar på universumet och bakgrundsberättelsen i spelet.

Left Alive utspelas under en högteknologisk samtid där storskaliga krig inte längre finns, men så kallade “proxykrig” (hej, Hideo Kojima!) är fortfarande vanliga, och utkämpas numera med stora feta, tvåbenta stridsrobotar (Metal Gear!?). I fokus är konflikten mellan de två fiktiva Svarta havet-staterna Republic of Ruthenia och Republic of Garmoniya, och kampen om staden som ligger på gränsen mellan de två länderna, Novo Slava.

Här är den nya trailern för Left Alive.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar